Zandspot

Bemeste tuinaarde

Voor een bloeiende tuin

Voedzaam

Bescherming
Duurzaam

Het probleem...

Lijkt jouw tuin ook meer op een dorre vlakte en blijft de groei van je planten enorm achter? Heeft de aanleg een flinke duit gekost, maar zie je het resultaat alleen maar achteruit gaan?

Je hebt inmiddels al talloze ritten naar het tuincentrum gemaakt en bent het zat om maar te blijven sjouwen met die zakken tuinaarde, om vervolgens je auto weer schoon te kunnen maken. 

Eigenlijk heb je de hoop al opgegeven dat je tuin nog wordt zoals je ooit voor ogen had. 

Wat nou als wij je vertellen dat er een hele simpele oplossing is voor een gezonde tuin vol leven? En dat je daar ook niet je gehele tuin voor op de schop hoeft te halen?

null

Dé oplossing!

bloementuin

We begrijpen je frustratie en je verlangen naar een levendige tuin die jouw inspanningen recht doet. Het goede nieuws is dat we een eenvoudige, maar effectieve oplossing hebben om je tuin nieuw leven in te blazen.

Onze Bemeste tuinaarde biedt de sleutel tot een bloeiende tuin, zonder de noodzaak om je gehele tuin om te gooien. Met onze hoogwaardige tuinaarde geef je je planten de voedingsstoffen en ondersteuning die ze nodig hebben om op hun best te groeien.

Het resultaat?

Een tuin die barst van leven, kleur en vitaliteit.

Het beste van alles is dat je de eindeloze ritten naar het tuincentrum kunt stoppen. Geen gesleep meer met zware zakken aarde en geen frustratie over het gebrek aan groei.

Onze bemeste tuinaarde biedt een eenvoudige en gemakkelijke oplossing om je tuin weer tot bloei te brengen.

Totale waarde per m3: 182 EUR
Nu tijdelijk slechts: € 152,-

Bemeste tuinaarde per big bag van 1m3

Bemeste tuinaarde gaat jou helpen om je tuin levendig en bloeiend te krijgen. Het zorgt naast de juiste voeding voor jouw planten, ook nog verbeterde waterretentie in de grond en wordt het bodemleven bevordert. 


Wij bieden kwalitatief hoogwaardige tuinaarde, in handige big bags GRATIS aan huis geleverd. De big bags bevatten 1600 kg per zak. Dat is omgerekend ongeveer 1m3 per big bag


p.s. ontvang naast de kortingsactie ook nog staffelkorting!

Inmiddels gebruiken al ruim 500+ mensen Bemeste tuinaarde

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig deze bemeste tuinaarde is! Mijn planten zijn nog nooit zo gezond geweest. De aarde is rijk en voedzaam, perfect voor mijn tuinprojecten. Ik heb gemerkt dat mijn bloemen en groenten veel sneller groeien en er vitaler uitzien. Deze tuinaarde heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik zal zeker weer bij dit merk kopen.
Ava
Deze bemeste tuinaarde heeft echt geholpen bij het transformeren van mijn achtertuin. Mijn groentetuin bloeit als nooit tevoren en de aarde houdt goed vocht vast. Ik merkte dat mijn tomatenplanten voller en gezonder zijn geworden sinds ik deze aarde heb gebruikt. Een solide keuze voor serieuze tuinders.


Jasper
Fantastisch product! Deze bemeste tuinaarde heeft mijn bloementuin nieuw leven ingeblazen. Mijn bloemen zijn levendiger en kleurrijker dan ooit tevoren. De aarde is licht en luchtig, wat zorgt voor een goede waterdoorvoer en wortelontwikkeling. Ik ben zo blij met deze aankoop en zal het zeker aan mijn vrienden aanbevelen.

Ria

Marijn van Zetten
Marijn van Zetten, Oprichter van Zandspot

Hoi, ik ben Marijn! Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met de wereld van natuurlijke tuinmaterialen. Ik voelde me als een vis in het water. Mensen de mogelijkheid bieden om iets te creëren waar ze dagelijks van kunnen genieten.

Zo kwam ik ook in aanraking met Bemeste tuinaarde. 

Ons product komt van zorgvuldig geselecteerde leveranciers en wordt volledig ontdaan van bodemvreemde stoffen. Dit bevordert niet alleen de groei en vruchtbaarheid van je grond, maar is daardoor ook nog eens milieuvriendelijk

Toe aan een gezonde tuin vol leven?

De functionaliteiten

1. Verbeterde bodemstructuur

Bemeste tuinaarde bevat organisch materiaal, zoals compost en humus, die de bodemstructuur verbeteren. Het maakt de bodem losser en luchtiger, waardoor het water en voedingsstoffen beter worden vastgehouden en plantenwortels zich gemakkelijker kunnen verspreiden.

2. Verhoogde vruchtbaarheid

De organische stof in bemeste tuinaarde zit boordevol voedingsstoffen die essentieel zijn voor de groei van planten. Deze voedingsstoffen, zoals stikstof, fosfor en kalium, dragen bij aan gezonde plantengroei, bevorderen bloei en vruchtzetting en stimuleren sterke wortelontwikkeling.

3. Verbeterde waterretentie

Het organische materiaal in bemeste tuinaarde helpt de bodem vocht vast te houden, waardoor de behoefte aan frequenter water geven afneemt. Dit is vooral gunstig in periodes van droogte, omdat de grond beter in staat is om water vast te houden voor de planten.

4. Bevordert het bodemleven

Bemeste tuinaarde voorziet de bodem van organisch materiaal dat als voedsel dient voor verschillende nuttige bodemorganismen, zoals wormen, bacteriën en schimmels. Deze organismen dragen bij aan de afbraak van organisch materiaal, het vrijkomen van voedingsstoffen en het creëren van een gezond ecosysteem in de bodem.

5. Vermindert afval:

Het gebruik van bemeste tuinaarde, vooral als compost, biedt een duurzame manier om organisch keukenafval en tuinafval te recyclen. Door compostering worden deze materialen omgezet in voedzame bemeste tuinaarde, waardoor de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen wordt gestuurd, wordt verminderd en de ecologische voetafdruk van je tuin kleiner wordt.