Franse Boomschors

Natuurlijke oplossing tegen onkruid

En nog mooi ook

Duurzaam

Onkruidvrij

Onderhoudsvriendelijk

Minimaliseer het werk, maximaliseer het genot

Marijn van Zetten
Marijn van Zetten - Eigenaar

Hoi, ik ben Marijn! Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met de wereld van natuurlijke tuinmaterialen. Ik voelde me als een vis in het water. Mensen de mogelijkheid bieden om iets te creëren waar ze dagelijks van kunnen genieten.

Zo kwam ik ook in aanraking met Franse boomschors. Een veelzijdig natuurproduct. Het is afkomstig van de schors van de Pinus maritima. Een boomsoort die gedijt in de landschappen van Zuidwest-Frankrijk.

Als een ware kampioen van duurzaamheid, is dit milieuvriendelijke product vrij van schadelijke chemicaliën en heeft het een lange levensduur

De veelzijdigheid van Franse boomschors komt tot uiting in de manier waarop het jouw buitenruimte transformeert. Als de handtekening van de natuur zelf, brengt het warmte, textuur en een vleugje elegante charme naar bloembedden, tuinpaden, opritten en andere oppervlakken.

Het esthetische aspect is slechts het topje van de ijsberg, want Franse boomschors is ook functioneel tot in de kern.

500+ mensen genieten al van Franse boomschors

Franse boomschors heeft mijn tuin een elegante uitstraling gegeven, terwijl het ook functioneel is. Het is geweldig om te zien hoe mijn planten floreren en tegelijkertijd weinig onderhoud nodig hebben. Dit is een investering die elke tuinliefhebber zou moeten overwegen.


Olivia
Ik was op zoek naar een duurzaam alternatief voor traditioneel mulch, en de Franse boomschors heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het helpt ook om vocht vast te houden en de grond te beschermen. Ik ben dol op mijn nieuwe onderhoudsvriendelijke tuin.


Lucas 
Franse boomschors bleek de perfecte keuze te zijn voor ons klimtoestel. Het dempt vallen en stoten, wat me een gerust gevoel geeft als mijn kinderen druk aan het spelen zijn. De boomschors voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan het speelgebied en maakt onze tuin echt kindvriendelijk.


Sophie 

Meer dan alleen mooi

1. Voorkomt onkruid

Franse boomschors vormt een natuurlijke barrière tegen onkruidgroei. Door de bodem bedekt te houden, voorkomt het de groei van ongewenste planten en minimaliseert dit het onkruid wieden. Houd er rekening mee dat de laag minimaal 10 cm dik moet zijn om onkruid werend te zijn. 

2. Onderhoudsvriendelijk

Door gebruik te maken van Franse boomschors als bodembedekker, heb je een onderhoudsvriendelijke tuin. Het is niet meer nodig jouw gehele tuin te betegelen. Boomschors oogt net zo natuurlijk als gras, maar vergt veel minder onderhoud. Bonus! 

3. Veilig voor kinderspeeltuinen

Franse boomschors is ook zeer geschikt als bodembedekker onder speeltoestellen en klimrekken van kinderen. Dit komt door de zachte en veerkrachtige ondergrond die valpartijen van kinderen kan dempen en beschermen. 

4. Beschermt planten en bodem

De Franse boomschors helpt de bodemvocht vast te houden zonder kans op verrotting. Dit is vooral gunstig in droge periodes, omdat het vocht op deze manier kan worden afgegeven. Ook biedt de boomschors een natuurlijke beschermingslaag voor de wortels van planten tegen fysieke schade en extreme weersomstandigheden.

5. Temperatuurregulatie

Franse boomschors helpt de temperatuur van de bodem te reguleren. Het beschermt plantenwortels tegen extreme hitte en kou, wat gunstig is voor de gezondheid en groei van planten. 

Franse boomschors geeft een natuurlijke en rustieke uitstraling

Totale waarde per m3: €399
Nu slechts: €299 per m3

Franse boomschors

De milieuvriendelijke oplossing  die je tijd bespaart. Zeg vaarwel tegen onkruid en hallo tegen een tuin waar je kunt ontspannen en genieten. 


PS: ontvang naast de kortingsactie ook nog staffelkorting!

Steeds meer mensen kiezen voor Franse boomschors

  • Weinig tot geen onderhoud
  • Niet meer uren op je knieën om al het onkruid te verwijderen
  • Kinderen kunnen veilig in de tuin spelen zonder gevaren
  • Franse boomschors is een natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal
  • Het geeft een natuurlijke en rustieke uitstraling 
  • Bodemerosie vermindert, waardoor de grondstructuur goed blijft

Kies voor een onderhoudsvrije tuin.