Grindmatten

Ben jij die grote kuilen en instabiliteit op je grind zat?

De oplossing is simpel: Grindmatten

Bekijk ze hier

Stabiliteit

Waterdoorlatend

Milieuvriendelijk

Houd grind op zijn plaats

Grindmatten zorgen voor een stabiel oppervlak, doordat het grind op zijn plek wordt gehouden.

De juiste gewichtsverdeling

De honingraatstructuur verdeelt het gewicht van voertuigen of mensen gelijkmatig over het oppervlak. 

Waterdoorlatend

Regenwater kan gemakkelijk door het grind en de grindmatten door druppelen de grond in en voorkomt grote plassen water. 

Milieuvriendelijk

De grindmatten zijn gemaakt van gerecyclede materialen. 

Onderhoudsvriendelijk

Grind wordt op zijn plaats gehouden en zijn ook onkruid werend. 

Gemakkelijk te plaatsen

Het plaatsen van de grindmatten vereist geen gespecialiseerde apparatuur. 

Grindmatten

Grindmatten voor stabiliteit

In de wereld van buitenruimtes en opritten zijn grindmatten de perfecte oplossing. Ze houden grind en steenslag op hun plek, voorkomen modderige sporen en maken de boel onderhoudsvriendelijk.

Wil of heb jij een charmant grindpad tussen je prachtige bloembakken of een strakke oprit met grind? Helaas kan regen en normaal gebruik daar snel verandering in brengen. Je mooie aangelegde grind veranderd in eens in een grote modderpoel met her en der weggezakte kuilen. 

Om dit en nog veel meer nadelen te voorkomen, zijn grindmatten de geheime beschermers die het pad strak houden. Ze zorgen voor een stevige ondergrond en zijn waterdoorlatend. 

Hierdoor kan de regen gewoon door het grind en de matten de aarde in weglopen. Geen grote modderige plassen water meer. 

Of je nu wandelt, fietst of rijdt, deze matten zorgen voor een stabiel oppervlak. En het beste? Ze helpen het milieu door traditionele betonoplossingen te vermijden.

Van slingerende tuinpaden tot stevige opritten, grindmatten passen zich aan. Mocht jij van plan zijn grind aan te leggen in je tuin, je oprit of waar dan ook. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van grindmatten. 

Marijn van Zetten

Ontmoet de specialist

Hoi, ik ben Marijn! Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met de wereld van natuurlijke tuinmaterialen. Ik voelde me als een vis in het water. Mensen de mogelijkheid bieden om iets te creëren waar ze dagelijks van kunnen genieten.

Zo kwam ik ook in aanraking met grindmatten. Een ideaal product voor iedereen die last heeft van grind dat verzakt, overal naartoe gereden of gelopen wordt, maar ook ideaal om te voorkomen dat onkruid de kop op steekt. 

Grindmatten bieden een solide basis voor je grind, waardoor het gelijkmatig verdeeld blijft en niet meer wegzakt in ongelijke patronen. Dit betekent geen vervelende kuilen om in te stappen en geen onvoorspelbare hobbelige paden. Met een stevige ondergrond onder je voeten, wordt lopen of rijden over je grindlandschap een plezierige ervaring.

Of je nu een oase van rust wilt creëren of een levendige buitenruimte wilt ontwerpen, deze matten zijn de sleutel tot een tuin waarvan je altijd hebt gedroomd, zonder de zorgen. 

Zij gingen je al voor:

Eye-opener!

Wat een verschil hebben deze grindmatten gemaakt in mijn tuin! Geen modderige plassen meer na regen, en het grind blijft netjes op zijn plek liggen. Ik ben zeer tevreden.
David

Indrukwekkend!

Grindmatten hebben me tijd en moeite bespaard. Mijn grindgebied ziet er altijd verzorgd uit, zonder dat ik voortdurend hoef te harken of bij te vullen. Als je serieus bent over een prachtige tuin, zijn grindmatten een must-have!


Mark

Onmisbaar
Deze grindmatten hebben mijn tuin volledig getransformeerd! Het belangrijkste voor mij is GEEN onkruid meer dat door het grind heen piept. Dit scheelt mij zoveel werk, waar ik vaak geen tijd of zin in had. Wat mij betreft een echte aanbeveling aan iedereen die grind in zijn tuin heeft liggen. 

Emily

Grind op zijn plek terug harken is vanaf nu verleden tijd!

€19,99
12,99 (je bespaart 35%!)

Grindmatten per m2

  • Grindharken is vanaf nu verleden tijd
  • Het is waterdoorlatend
  • Onkruid weet zich geen weg meer om hoog te werken
  • Bespaar jezelf een hoop tijd en geld
Bestel direct met korting 
Alleen nu met 35% korting!