Zand speelgoed

Speelzand

Voor eindeloos speelplezier! 

Op zoek naar een veilige en leuke bezigheid voor je (klein-)kinderen?

Dan is speelzand is de perfecte keuze! 

Ons speelzand biedt  talloze mogelijkheden voor vermaak. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten door kastelen, zandtaartjes en andere bouwwerken te creëren. Het voelt heerlijk tussen je vingers terwijl je erdoorheen graaft en het  geeft kinderen een gevoel van vrijheid en avontuur terwijl ze hun verbeelding gebruiken. 

Veiligheid staat voorop bij het kiezen van speelmateriaal. Kinderen brengen immers veel tijd door met spelen in zandbakken of op speelplaatsen. Daarom is ons speelzand onderhevig aan strenge eisen! Zandspot levert uitsluitend speelzand dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het bevat geen giftige stoffen zoals lood of chemische restanten die schadelijk kunnen zijn bij inademing of aanraking met de huid. Ook is het volledig vrij van grove materie welke niet in speelzand thuishoort. Denk aan stenen, takjes en stukjes metaal.

Naast het gebruik als speelmateriaal is speelzand ook zeer geschikt voor andere doeleinden. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om contragewichten te vullen.

Speelzand is hiervoor een ideale keuze omdat het gemakkelijk af te vullen en compleet geurloos is, en tegelijkertijd zorgt voor de benodigde stabiliteit.

Bij het kiezen van speelzand is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en herkomst ervan. Kies voor zandbakken altijd voor zand dat specifiek bedoeld is als speelzand en dat aan alle veiligheidsnormen voldoet.

Kortom, ons speelzand biedt eindeloos plezier voor jong en oud zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen. 

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en ervaar zelf de vreugde die spelen met speelzand brengt!

De vele voordelen van speelzand

Uren speelplezier voor jong en oud!
100% vrij van schadelijke stoffen
Stimuleert zowel de grove als fijne motoriek
Geurloos en geeft niet af

Ook toe te passen als vulmateriaal

Inmiddels zijn er al eindeloos veel uren speelplezier gemaakt.

Wij hadden onze kleinkinderen niet blijer kunnen maken! Ze hebben in de zomervakantie uren in de zandbak gezeten en al de meest smakelijke taarten gebakken.

Het is heel fijn zand voor ze om mee te spelen en is compleet geurloos. 

Als de kleinkinderen tevreden zijn, dan genieten wij ook!


A van Drost

Wij hebben op ons erf een hele grote zandbak waar veel kinderen uit de buurt graag in spelen. Nu was het zand aan vervanging toe en waren we blij dat we bij Zandspot terecht konden. Het nieuwe schone zand werd zo in de zandbak gezet, dit scheelde weer een hoop schep en kruiwerk! Bedankt voor de service :)

Hans 

Gewoon heerlijk schoon speelzand voor onze dochter!

 
 R. Moret
Zandbak
Prijs per m3: € 154,- 
Vanaf 3 m³ slechts: €134,- per m³!

Speelzand per m³, geleverd in big bags.

Laat jouw (klein-) kinderen ook genieten van urenlang speelplezier!

Bouw samen de mooiste forten en kastelen!


Bij aankoop van minimaal 3m³ geldt een staffelkorting en kost 1m³ slechts €134,-
Dus wacht niet langer, en bestel nu.!